Menu
Your Cart

Termeni si conditii | Spartan Sport

Spartan-sport.ro este denumirea comerciala a SC IT MARKET SRL, persoana juridica cu sediul in Aleea Bradului, nr.16, Stefanesti, Arges, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr.J03/807/2018 avand CUI RO34085788

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului www.spartan-sport.ro, isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.


Neacceptarea unei comenzi


Ne rezervam dreptul de a nu onora nicio Comanda si de a anula Comanda efectuata de Cumparator fara nicio obligatie ulterioara a vreunei parti fata de cealalta si fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in urmatoarele situatii, si nu numai:

1.  Produsul comandat nu este disponibil;

2.  Exista erori legate de pretul sau de descrierea produsului;

3.  Datele furnizate de Cumparator sunt incomplete si/sau incorecte;

4.  Cumparatorul nu confirma comanda sau nu poate fi contactat pentru confirmarea acesteia;


Renuntarea la produsul achizitionat (Renuntarea la cumparare)

Conform legislatiei in vigoare, posibilitatea de retur al unui produs fara a preciza motivele se aplica numai cumparatorilor persoane fizice (detalii in O.U.G. Nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii, precum si pentru modificarea si completarea unor acte normative). 

Notificarea de retur se face in scris la contact@spartan-sport.ro in termen de 14 zile calendaristice incepand din ziua in care Cumparatorul sau o parte terta, alta decat transportatorul, indicata de Cumparator, intra in posesia fizica a produsului.

Cumparatorul care renunta la cumparare in conditiile legii va suporta costurile directe legate de returnarea produselor (art 14 (2), O.U.G. Nr. 34/2014 ). Produsul va fi trimis prin curier de catre Cumparator catre depozitul central.Produsele se trimit Vanzatorului in starea in care au fost primite, in cutia originala, cu toate accesoriile, cosumabilele si produsele cadou aferente, impreuna cu o copie dupa factura si certificatul de garantie in original. Renuntarea la cumparare nu va fi acceptata in cazul deteriorarii produselor sau a constatarii de catre Vanzator a starii de nevandabilitate a acestora.

Daca renuntarea la cumparare este aprobata, Vanzatorul va returna contravaloarea produselor la care Cumparatorul a renuntat in maxim 14 zile calendaristice de la data primirii notificarii de retragere din prezentul contract, dar nu inainte de a receptiona produsul respectiv. Suma va fi rambursata prin ordin de plata in contul clientului. Eventualele taxe de transport si de manipulare, aferente comenzii initiale, nu se returneaza.

In cazul in care, in urma returului, Vanzatorul constata o diminuare a valorii produsului datorata manipularii, va percepe Clientului o taxa de resigilare. Pentru a evita aceasta situatie, Cumparatorul este sfatuit sa supra-ambaleze produsul si cutia originala intr-un alt ambalaj, pentru a le proteja mai bine. 

Urmatoarele produse nu beneficiaza de dreptul de renuntare: 

    • Produsele aprovizionate conform specificatiilor Cumparatorului, pe baza de comanda speciala;

    • Produse identice achizitionate si desigilate (peste 2 bucati);

    • Produse care prezinta urme de deteriorare (zgarieturi, lovituri), de instalare, de folosire, de uzura sau de consum;

    • Produse care prezinta seriile complet sau partial sterse, urmele unor socuri;

Timpul de livrare

Timpul de livrare este de 2-5 zile lucrătoare dacă nu este menţionat altfel. Vă vom informa în cel mai scurt timp prin telefon sau email dacă produsele comandate nu se află pe stoc la momentul comenzii.